Bij Rijschool André Severs kun je ook terecht voor automaat rijlessen. Wij geven les in een Tesla model 3, deze auto kenmerkt zich door zijn eenvoud, de rust in de auto en is milieuvriendelijk. De auto is zeer stil en schakelt geheel traploos, waardoor de auto na het afremmen weer soepel (en snel) kan accelereren. Uiteraard leren we je ook de kneepjes van het elektrisch rijden, zo ben je ook nog eens voorbereid op de toekomst!

Bij autorijden is je aandacht voor het verkeer het meest belangrijke. Waarom lessen in een automaat? Specifieke problemen kunnen ervoor zorgen, dat je door teveel prikkels het overzicht kwijt raakt. Autisme, PDD-NOS, ADHD en/of leerproblemen etc. kunnen de oorzaak zijn dat deelnemen aan het verkeer lastiger voor je kan zijn. Het rijden in een automaat auto geeft je meer rust, controle en overzicht tijdens het rijden.

Maar onderschat autorijden in een automaat niet, verkeer blijft verkeer of je nu handmatig moet schakelen of de auto het voor je doet, veiligheid staat altijd voorop! Met geduld, rust en duidelijkheid helpen we jou op weg om op een veilige manier zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.